Langstraat 81 - 2260 Oevel
Tel.: 014 96 04 82
Contacteer ons!
contact
Reinigen met stoom en hoge druk

Vakkundige hogedrukreiniging door Norba uit Westerlo

Sinds meer dan drie jaar kunt u bij Frank Backx en het bedrijf Norba terecht voor hogedrukreiniging van diverse objecten. Wij voeren opdrachten uit in een straal van ongeveer 40 kilometer rond Westerlo.

Reiniging opritten en terrassen

Onze werken omvatten diverse specialiteiten en reiniging van opritten en terrassen is hier één van. Met zeer warm water en stoom zorgen wij voor een mosvrije en nette oprit of terras.

Reiniging houten terrassen

Ook het onderhoud van houten terrassen nemen wij voor onze rekening. Onze machines zijn uiterst professioneel en zorgen ervoor dat uw houten terras perfect gereinigd wordt zonder deze te beschadigen.

Reinigen betonplaten

Ooit al eens zelf geprobeerd betonplaten mosvrij en proper te krijgen? Een onbegonnen werk waar u heel wat uren aan zult verspillen. Laat dit daarom doen door Norba uit Westerlo!

Verwijderen kauwgum

Kauwgum op uw vloeren, trappen of betonnen gewelven? Een enorm moeilijke klus om dit te verwijderen! Daarom zorgen wij, met behulp van hogedrukreiniging, bij Norba voor een kauwgumvrij resultaat.

Verwijderen graffiti

Vandalen vinden meer en meer hun gading in het aanbrengen van graffiti, ook bij privébedrijven en woningen. Laat dit vakkundig verwijderen en contacteer ons voor meer info of een prijsofferte!

Clikc+